Ани Цолова искала да се самоубива

3
Ани Цолова

Телевизионната водеща Ани Цолова била на прага на самоубийството преди няколко години, когато починал от инфаркт баща й само на 59 годишна възраст. Трагедията дошла като гръм от ясно небе, защото човекът по принцип никога не се разболявал от нищо. Връзката между двамата била изключително силна и Цолова трудно превъзмогнала загубата.

Ани Цолова признава, че до края на собствения си живот няма да е в състояние да се възстанови напълно от преживения тогава шок. Уплахата и изненадата били толкова големи, че дълго време въобще отказвала да повярва, че баща й вече го няма на този свят.

Ани Цолова

Водещата се затворила напълно в себе си, избягвала контакт дори и с най – близките си роднини и приятели, дори отказвала да приема каквато и да е храна. Мъката по изгубения родител взела тотално надмощие и след като осъзнала горчивата истина, Цолова започнала да обмисля самоубийство. Тогава тя все още не била семейна и мислела, че няма да може да съществува без подкрепата на татко си.

„За около месец просто спрях да живея. Сякаш организмът ми спря да функционира, беше адски ужасно. Да се измъкна от ямата ми помогна мой много близък човек, който вече беше преживял същите страдания” – споделя Ани и допълва, че всеки ден си спомня за баща си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HtU6MKVqvMM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *