Ани Салич спаси брака си

0

Преговорите продължават до последния възможен момент. Двете страни не могат да изгладят финансовите си различия. Изглежда, че всичко ще отиде на кино. В този момент Ани Салич решава да посмали малко претенциите си, само и само да се стигне до договор с Нова телевизия. След едноседмични пазарлъци една от емблемите на Би Ти Ви най-безцеремонно праща на майната им колегите си и с лъвски скок се отзовава в основния конкурент.

Ани Салич със съпруга си Бранко
Ани Салич със съпруга си Бранко

„Анито прати някои шефове да гледат филма „Коледата невъзможна“. Ходят с мокри кърпи на главите и се чудят откъде им е дошло. Първо Ани и Виктор си биха камшика, а сега и любимката на всички домакини и баби в България ни заряза. И то без въобще да се издаде какви са й плановете. До последно се кълнеше, че ще прави някакво благотворително предаване. Вярно е, че ще го прави, но не при нас, а в Нова“, усмихват се злорадо бившите вече колеги на Салич в Би Ти Ви.

Водещата с най-мека усмивка като остър бръснач разцепва медийния мир.

Ани Салич съпруг Бранко деца семействоДо последния момент тя не споделя дори с Юксел Кадриев какво мисли да прави. Ани е наясно, че сподели ли само с един тайната си, тя моментално ще стане достояние на всички в телевизията. Още повече, че и „мекият“ Юксел не се слави с голяма дискретност и обича да разказва сензации на купоните си с други мъже. Неговата дуетна половинка в централната новинарска емисия инкогнито ходи в изискани ресторанти, за да преговаря за преместването си. Тя е наясно, че ще удари право в сърцето досегашния работодател, но това не я притеснява особено. Убедена е, че шефовете й не са я оценявали достатъчно като кадър и е време да потърси промяната.

„Ани беше много щастлива, когато водеше „Великолепната шесторка“. Предаването се радваше на страхотен рейтинг, а тя знае как да успива по-сълзливо настроените зрители. След края на шоуто му направиха едно успешно продължение и толкоз. Никой не се сети отново за Салич и не я покани да води някое друго предаване. А на нея й писна да е само водеща на новините и да слуша глупостите на Юксел Кадриев“, разкриват от по-близкото обкръжение на водещата. Абсолютна истина е, че Салич от доста дълго не се притеснява да се оплаква на всеослушание, че Юки здраво я дърпа назад.

„Постоянно сме в устата на „Господари на ефира“. Той не се научи да се държи нормално и да си чете без грешки текста. Някакво незнайно лоби го крепи в телевизията, но аз нямам намерение повече да ставам за смях. На възраст съм, която ми позволява да претендирам за нещо по-добро. Хората ме познават и ме обичат. На улицата не правя и две крачки, без да ме спрат фенове и да поискат автограф. Тази ми известност трябва да бъде използвана за нещо полезно“, категорична е Салич.

Ани СаличТя взема решение да мине към противниковия отбор през главата на мъжа си Бранко и последният едва ли е чак толкова притеснен от решението на половинката си. Мина времето, когато той колеше и бесеше в Би Ти Ви. Сега сърбинът си движи продуцентската компания и печели сладки проектчета благодарение на солидните си връзки. Хич не му е важно къде точно ще се изявява Ани. Двамата преди известно време бяха на ръба да срежат венчалните халки и да разтрогнат брачното споразумение, но в последния момент бракът им оцеля.

„Двамата са повече като партньорски екип. Децата все още ги държат свързани заедно, въпреки че Бранко неискаше да се изнесе. Не става дума за изневери. Просто страстта не е силна, както едно време и всеки започва да се замисля дали има смисъл да се продължава по този начин“, разказва близка приятелка на Ани Салич. Водещата очевидно не се притеснява за брачния си живот и гледа да насочи в правилна посока кариерата си. Преди да каже „да“ на Нова телевизия, тя преминава през тежки преговори относно заплатата си. От медията й предлагат чисти 10 хил. лева, но Ани е убедена, че трябва да получава поне колкото Виктор Николаев и Ани Цолова, които се трудят в сутрешния блок на Нова срещу 15 бона на месец.

„Беше ясно, че звездата на Би Ти Ви ще иска много пари и затова преговорите се проточиха повече от нормалното. Шефовете ни се уплашиха, че изпълнят ли тази претенция, всеки следващ новопривлечен журналист ще иска да се позлати и затова се опънаха на Салич. В крайна сметка се спряха на цифра – много близка до 13 хилки на месец което си е повече от добро трудово възнаграждение“, очевидно завиждат новите колеги на Ани Салич в Нова телевизия.

Свикналата да води битки Салич категорично отсича, че няма да коментира темата за заплащането си на новото работно място. Тя е убедена, че е заслужила да получава повече от останалите.

„Потрудих се яко, за да си изградя име и да мога сега да имам по-големи претенции. Тръгнах от нулата. В Канал 3 никой не ме броеше за жива, но след това стъпка по стъпка тръгнах нагоре. Не е вярно, че съм успяла заради връзките на Бранко. Бях му забранила да ходатайства за мен. Не ми завиждайте за парите, защото знам две и двеста. Майка ми преди време си продаде ордените на труда, за да си плати сметките. А аз не успях да й помогна с лични спестявания. Няма да позволя повече да се случи подобна гавра с мен или мой близък“, категорична е Ани Салич.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *