Ани Салич с мерак да става депутат

3
Ани Салич

Иска да влезе с лъвски скок в политиката

Водещата на Би Ти Ви Ани Салич се е амбицирала да прави политическа кариера, издадоха хора от телевизията. Пред свои колеги тя на няколко пъти споделила идеята си и уточнила, че вече й е омръзнало да се бъхти в новините за тоя дето духа. С две думи, приискало й се да седне в едно от меките депутатски кресла и по цял ден да пие кафета, без де факто да върши кой знае какво.

Източниците издават, че в момента Салич е в очакване на оферти от партии. Като истински професионалист тя била напълно безпристрастна и склонна да отиде в редиците на тази политическа клика, която предложи най – добрите условия.

Ани Салич

Новинарката обаче се проявила като желязна лейди и отсякла, че очаква конкретни предложения за депутатско място, а не само селски хитреци, които да се възползват от нейното име и след това да я забравят.

„Доста години минаха в телевизията, време е да помисля и за себе си. Заради работата отдавна съм наясно какво се случва в България, как се правят нещата и кой дърпа конците. Вярвам, че хората ме харесват като цяло и бих била полезна за всяка една партия. Имиджът ми е перфектен и за разлика от колегата ми Юксел, аз така и не се забърках в нито един скандал” – споделила тя.

Когато това се разчуло, колегите на Ани Салич на секундата я обвинили в кариеризъм и популизъм. Всички се наострили срещу нея поради различни причини. Някои от тях направили това от чиста завист, но други защото действително били огорчени от работата на родните депутати и просто не искали тяхната приятелка да си цапа ръцете.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hB2odMAhPGA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Аз не я харесвам тази даже изобщо не бих я подкрепила никога според мен не трябва човек да се опитва да наскача себе си тя винаги ще останется в моите очи една проста журналиська

  2. Тая кучка, Ани Салич, ме блокира, защото и писах, че не може така и вака, хем да е за уволнения разследващ журналист, хем да е с Дарина Сарелска ! Сасън, не я искам за депутатка, с тоя морал !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *