Ани Лорак ще яха полумесец на концертите на Филип Киркоров

2

Украинската звезда Ани Лорак ще бъде секси-атракцията на концертите на Филип Киркоров у нас, съобщиха агентите на бившия любим на Алла Пугачова. Изключително популярната в Украйна Ани щяла да бъде незабравима атракция.

Организаторите издадоха, че в скромни одежди, тя ще се спуска на сцената от небето, обсипано с изкуствени звезди, яздейки златен полумесец. Кралят на руския поп ще има четири концерта у нас, а избраните градове са София, Бургас, Варна и Пловдив.

С него пристига цяла тълпа сценографи и гримьори, както и друг антураж. Като най-интересна придобивка и примамка ще е Ани. Тя отдавна е протеже на Киркоров и той успешно я лансира в музикалните среди, като дори й организира турнета. Ани ще изпее няколко песни сама и една в дует с руската легенда. Тоалетите й ще съперничат на тези на Мадона и Лейди Гага.

В концерта има и специален трик – врата на времето. Видеопроекции ще извеждат Киркоров от един свят в друг, а в другия той ще води философски разговори с Бога. Много музика, много скеч, много танци по сцената очакват феновете на руската легенда. Певецът е един от малкото, които са контактували лично с Ванга. Пророчицата му е казала три неща, последното от което се сбъдна миналата година. Тогава се роди синът на певеца, а когато се срещнал с нея, дори не знаел, че ще пее и ще стане звезда.

Ани Лорак е известна певица в родната си Украйна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Коригирайте погрешо написаното: Филип Киркоров има дъщеричка – Алла-Викторя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *