Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ани и Юксел си признаха гафовете на екрана

Ани Салич и Юксел Кадриев, които скоро ще празнуват 10 години, откакто са заедно на екрана на bTV и днес си признаха някои от най-пиканите гафове или недоразумения. Когато има новина за Уестминстърското абатство, непременно се дава на Юксел, защото Ани си оплита езика.

 Ани пък взима всичко „противоконституционно“, защото там пък пелтечи Юксел. На Ани й паднала лампа на главата миг преди да бъде включена в ефир. На Юксел му гръмнала крушка. Неудържима кихавица налегнала Кадриев по време на емисията. Той геройски изчакал да свърши новината на колежката му и най-после гръмко кихнал. Изведнъж видял, че звукът му не е изключен и цяла България му казала наздраве. Ани пък се задавила в ефир и колегата й деликатно й взел листа от ръката и продължил новината, все едно така е по регламент. Не ги спипали дори „Господарите на ефира“.

Двамата усещали отлично кога на другия гласът пада, или е болен и взимали по-тежката част от работата за себе си. Най-комичната случка за Юксел била, когато излязъл от студиото да пуши. Заприказвал се с колеги, не си погледнал часовника и изведнъж по телефона му прозвучало, че му остават секунди до пряк ефир. С лъвски скок той успял да стигне до масата, но не нацелил стола. Останал в клекнало положение и чел така новини до първото прекъсване за реклами. В това време Ани стояла с каменно спокойно изражение и уведомявала зрителите с професионален глас за поредната криза на пазара. Идеше ми да избухна. Толкова ми беше смешно, че едва се сдържах, обяснява сега тя. Смехът е нещо, което трудно можеш да задържиш и беше истинско геройство, че не прихнах, а новината, която четях, беше подобаващо тъжна и сериозна. И не вървеше да се ухиля. А до мен Юксел продължаваше да стои в клекнала поза, краката му трепереха и се чудя как не потъна зад новинарската маса, смее се тя. После двамата и целият екип се хилили до сълзи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ани и Юксел си признаха гафовете на екрана

  1. 123 Отговор

    29.07.2012 в 15:43

    Принципно качествени олигофрени са тези, както и повечето от Босфор ТВ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *