Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ани Хоанг предложила брак на Люси, той й отказал

И такива неща се случват. Понякога жените взимат инициативата в свои ръце и такъв бил случаят с екзотичната певица Ани Хоанг. Тя решила, че е крайно време да застане пред олтара и без много колебание предложила на приятеля си Людмил Иралионов да се оженят.

Стреснатият бъдещ жених подскочил от изненада, след това уклончиво отговорил, че има много снимки, страшно е зает и няма време да мисли за сватби. Ще го врънкам до дупка, заканило се миньончето. Няма къде да отиде и ще се съгласи. Искам да облека бяла рокля и да ме заведе на екзотичен остров, споделила отхвърлената невеста.

Не е тайна, че Люси лансира Ани и прави клиповете й с предимство и другите пайнерки роптаят. Не е тайна и че той хлътнал по новото откритие на студията и сам го направил една от най-търсените звезди. Още повече не е тайна, че Ани му се отблагодарява с безгранична любов. Но предложението за женитба дошло малко в повече на режисьора и той дал заден ход. Може би защото още му пари бракът с моделката Преслава, който приключи безславно и го остави с полуизпразнен джоб.

Пред приятели Люси се кълнял, че никога повече няма да мине под венчило. Не е на същото мнение обаче Ани, която се цупи в момента и търси начини да му надене примката. Мечтите на пайнерките се свеждали общо взето до три типа мъже – чичко паричко, футболист, или режисьор. Те бързали да сключат поне един брак, за да не изгбеждат в очите на хората стари моми, а после нямало значение кога ще приключи той. Разведената жена техните среди била достойна и на почит и получавала издръжка от мъжа си, докато момите винаги влизали в клюките като нечии държанки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *