Англичани идват у нас да си търсят булки – с видео

0
brides
булки

skandalno.net Сайт за булки от Източна Европа предизвика бум сред английските ергени. Кандидатките са от България, Русия, Украйна, Молдова и др. Поради големия интерес на британците към нашенските момичета сайтът прави специално предложение за ваканция у нас, където бъдещият младоженец да се срещне с фаворитките си.

Мечтата за брак с чужденец изглежда съвсем осъществима за хиляди българки, регистрирани в сайта. От 18 до 60 – годишни, от различни краища на страната, са мераклийките да минат под олтара с англичанин. 11122Кандидатките от България успешно борят конкуренцията на рускини и украйнки. Британците пък предпочитат да дойдат до нашата страна, тъй като пътуването е улеснено от членството ни в ЕС.

Само за 200 евро, чужденците получават билет и безплатни нощувки в хубав хотел. За няколко дена имат възможността да се видят на живо с евентуалните си булки. Има осигурен преводач за срещите. Сглядите се заплащат от джоба на клиента- за една среща тарифата е 30 евро. За повече има и отстъпки. Ако младоженецът има рекламации, организаторите гарантират възстановяването на разходите му.

Красотата на жените от Източна Европа е добре известна на западняците. На фона на блудкавите англичанки, как няма да си търсят българки или рускини? А за бедните момичета от бившите соц.държави, възможността да си намерят съпруг чужденец чрез Интернет, е манна небесна. Предполага се, че повечето го правят за гражданство и по- охолен живот. Но кой може да ги вини? Когато родината им предлага само мизерия, могат поне да изтъргуват красотата си. Освен сайтовете за булки от Източна Европа, доста популярни се и тези с момичета от Азия.  skandalno.net

Има и по-приличен начин да си търсиш за разлика от този. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *