Ангел от „Х фактор“ се родил сляп

1
Моисей и Ангел на сцената на "Х фактор"

„Бяхме християни, вярващи хора, но още нямахме представа каква сила може да има молитвата… Като се съмна и отидохме  до кошарката му – той беше с абсолютно изцелено оченце“, разказва очевидно развълнуван бащата на Ангел от „Х фактор“. Винаги малкият Ангел се пробуждал с едно изцяло затворено око  и въпреки множеството манипулации, на които бил подлаган до този момент те били абсолютно неефективни. Когато родителите на Ангел отиват на лекар, той възкликва: „това е само божа работа!“.  Това споделя бащата на Ангел, който  е пастор и изповядва затворници. Интересен факт е, че дуетът „Ангел и Моисей“ се среща именно в църква в Благоевград. Преди 8 години Моисей пеел в хора във въпросната църква и така се запознава със семейството на пастора – бащата на Ангел.

Ангел и Моисей бързо спечелиха сърцата на съдиите от "Х фактор"

След известен период от време Моисей е приет в Музикалната академия и отново става близък със своята сегашна  дуетна половинка. Ангел все още учи в частно училище  в „Младост“ и междувременно се занимава с уеб дизайн, а също така  и рисува прекрасно.  Последната отпаднала група на Поли Генова продължава да  пее в  евангелистка църква.

Едни от най – ярките звезди на „Х фактор“ решават да се явят на конкурса съвсем спонтанно,  почти на шега само за един ден, а  също толкова бързо успяха да  спечелят и  сърцата на Мага, Мария Илиева, Васко Василев и разбира се  на техния ментор Поли Генова, както и на милионите си верни фенове, констатира  отново бащата на Ангел.

Едно от най – запомнящите се изпълнения на Ангел и Моисей в „Х фактор“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *