Ангел нямал време за църква, докато танцувал в „Денсинг старс“

0

Ангел финалИмам един голям грях. Нямах време да ходя на църква, докато участвах в Денсинг старс, призна Ангел.

Хем ходехме по участия с Мойсей, хем репетирах по 8-10 часа, а понякога и сутринта. Хвърлях се в леглото и заспивах по пътя към възглавницата, признава той. Аз съм вярващ, баща ми е пастор в евангелска църква, майка ми работи с него и съм възпитан с вяра в Бога. Със сестра ми не пропускахме служба, но животът се стече така, че тръгнах по друг път, в който просто нямам време да остана насаме и да се помоля. Но Бог не ме изостави. Помогна ми. Макар че не исках тази титла. Не се борех за нея, а се борех да стана Ангел, не винаги да съм Ангел и Мойсей. Да придобия индивидуалност.

Младежът признава, че така се стегнал на финала заради сериозна грешка в първия танц, която можела да коства нараняване на партньорката му при неправилната поддръжка. Ангел Дорина салса1Бях уморен, имахме три танца тази вечер, пренапрегнах се от притеснение и грешката се случи. Просто изпаднах в ступор от ужас. Не знаех как изглеждам отстрани, всичко ми се губи. Благодарях на Бог в този момент, че Дорина и жива и здрава, но дълго не можах да дойда на себе си. Останалите танци ги изтацувах механично и като на сън. Даже в първия момент  не реагирах, като ни обявиха за победители и това не достигна до съзнанието ми. Чак като взеха да ме подхвърлят във въздуха и се отпуснах. Пуснах радостта в себе си.

Фаворитът на Ангел бил Део. Пред очите ми се превърна в друг човек, отпусна се, стана весел, закачлив, усмихнат. Желая им много щастие с Елена, тя е прекрасна. Елен също  заслужаваше  купата, тя танцува с много жар и емоция и е голяма сладурана. От по-улегналите Ангел много харесал Румен Луканов. В началото не можех да го разбера, но после открих какъв страхотен човек е и с каква душа. Много ми допадна и Глория. Не се държеше надуто като звезда, беше една от нас и се сприятелихме. Ангел не спомена единствено Стелла. Нито с добро, нито с лошо. Някои подозират, че тя му е казала нещо зад кулисите за прецаканата поддръжка и той много се стегнал от забележката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_unmC6gM4Ps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *