Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ангел и Дорина – млади сме, не мислим за бебе

Ангел и Дорина3Ангел и Дорина продължават да са заедно, напук на плъзналите слухове, че са се разделили. След Яна и Петко те се оказаха най-стабилната двойка, влюбила се се в „Денсинг старс“. Докато Петко и Яна се ожениха на шумна церемония, докато Део заживя с Елена, а после тя му избяга, докато Стела заряза Наско на секундата, след като свърши форматът, Ангел и Дорина се радват на тиха и сериозна любов. Те избягват появата на светски места, понеже са затънали до гуша в работата си.

Ангел непрекъснато записва клипове, или ходи на концерти, или участва в различни програми. Танцьорката ще се мести в София и даже си е намерила квартира, но няма намереие да свие семейно гнездо с красавеца. Двамата ще живеят отделно, за да не си пречат и за да могат да се наспят, защото часовете, които изпозват за сън доста се разминават.

Семейството на Ангел е взело Дорина под крилото си  и тя вече работи в семейната школа по танци, като обучава малки деца. Мястото е страхотно, заредено е с положителна енергия и аз и децата правим чудеса, хвали се симпатичната танцьорка. Залата е към евангелската църква, която също е семейна и там има различни курсове, включително и за танци.

Едновременно с това Дорина се подготвя и за републиканско състезание. Тя си е намерила още една работа и смята, че ще може да се издържа сама и да не разчита на помощта на родителите си, или на Ангел.

Не сме мислили за семейство, камо ли за деца.  Прекалено сме млади, прекалено време имаме пред себе си, за да се замислим отсега за бебета, каза Дорина. Ще оставим нещата около нас да се развиват естествено и времето ще покаже кога ще бъдем готови за родители и дали връзката ни ще издържи изпитанията. Засега все още много се обичаме, но често сме разделени, защото работим много. Времето ще покаже какво ще се случи, но любовта ни става по-силна. Надявам се, че ще я задържим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *