Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ангел Бончев си иска парите от “ Утре за всеки“- дал ги с пистолет в главата!

Ангел Бончев

Ангел Бончев вече две години се бори за да си върне огромния откуп

Повече от година Ангел Бончев съди фондация “ Утре за всеки“ , за да си върне дарените от него 157 000 лева. Припомняме, че сумата беше преведена по банков път като дарение. Съвпадение беше обаче, че по същото това време Ангел Бончев и съпругата му – Камелия Бончева бяха отвлечени. Именно поради тази причина, бившият президент на ФК “ Литекс“ твърди, че той не е дарител, а просто е платил откупа си. Бончев представя пред съда разписка за банковия превод в Първа Инвестиционна банка. От документа става ясно, че въпросната сума е преведена към фондация “ Утре за всеки“. Въпреки че , тази организация е създадена за

Алексей Петров

Много доказателства свързват " Утре за всеки" с Алексей Петров, но съда мълчи

психическо подпомагане на болни от рак, има съмнения, че това е просто параван за пране на пари. Името на Алексей Петров се появява и в тази схема. При проверка се установява, че две от управителките на организацията са свързани с бившата барета. Освен това, благодарение на шефката на фондация “ Утре за всеки“ Нина Хаджийска е създаден център за рехабилитация на болни от рак. Незнайно защо и той напомня за бившия шеф на Данс, тъй като името му е “ Алекса“. Ангел Бончев твърди още, че въпреки каузата на центъра, той по- скоро се използва за спа център, отколкото за лечение на рака.
Шефката на “ Утре за всеки“ Нина Хаджийска много дълго мълчеше по случая, но вече е ясно, че Ангел Бончев е най- големият дарител. Друга случайност се оказва, че организацията започва да функционира едва два месеца преди отвличането на Бончев.
Въпреки определено скандалните разкрития около въпросната фондация, никой държавен орган не си прави труда да провери истината, което отново говори за оргомния чадър над Алексей Петров. За това сочи и дългото точене на делото, което води Ангел Бончев и твърденията му за натиска, който му е оказан за превеждането на колосалната сума.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *