Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ангел Бончев е затънал до гуша в дългове

Ангел Бончев

Ангел Бончев

В миналото остана приказката за заможния и влиятелен футболен президент Ангел Бончев.  Днес тoй не смогва да се издържа сам, дължи пари на почти всичките си познати и тъне в немотия… След отвличането на Бончев през 2008г.  от бандата на „Наглите” всичко в живота му тръгнало рязко надолу.  Веднага след като се състоя трагедията със семейството  на Бончев  собственикът на ФК „ Литекс”  Гриша Ганчев му игра шута и излезе тихо – мълком от медийното пространство. От този момент Ангел Бончев до ден днешен не може да си намери, каквато и да е била друга работа. Бившият футболен президент е затънал в борчове, мизерства и само най – верните му приятели не са го изоставили още, за да стигне той окончателно дъното.

След отвличането на „ Наглите” Ангел Бончев бе тотално депресиран в състояние на нечовек и дълго време прекара по психолози, за да бъде способен отново да води пълноценен  живот.

Ангел Бончев и съпругата му Камелия

Ангел Бончев и съпругата му Камелия

Оказа се обаче, че дори и тогава той не съумя да се справи сам. От ФК „ Спортист” Своге решиха да гласуват доверие на футболната легенда, но за твърде кратък период от време  се разбра, че Бончев не е способен да изпълнява задълженията си. Отново безработен Бончев се сблъска с още по – голямо нещастие съпругата му Камелия, която също бе жертва на „ Наглите’ заболя тежко от рак. Това бележи крахът на и без друго закъсалата финансово фамилия. Камелия е приета на лечение  в скъпоплатена клиника в Истанбул, а отчаяният й съпруг, затъва безнадеждно в дългове.

Припомняме ви, че само около отвличанията семейство Бончеви пръснаха над 554 хил евро, като по – голямата част от тези пари бяха дадени  от близки и познати на заем, а не безвъзмездно. Намиращ се в безизходица и притискан от всички страни Ангел Бончев , заведе дело срещу фондация „  Утре за всеки”.

Оказа се, че при отвличането на съпругата му Камелия  Ангел Бончев е бил принуден да дари на въпросната фондация 154 хил. евро. Тогава притиснат от обстоятелствата бившият футболен президент подписа договора за дарението с фондация „ Утре за всеки” публично в ефира на Би Ти Ви. В последствие стана ясно, че с парите от мъката на Бончеви е изграден център за рехабилитация на онкоболни, който обаче е частен и функционира едновременно като спа център. Попареният и излъган почти унищожен Ангел Бончев е решен да се бори за парите си до край, като следващото заседание е насрочено за  7 ноември.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *