Анелия засмука митничар

0
Анелия

Фолк певицата Анелия се засмукала с прост, но материално осигурен митничар преди няколко седмици, издадоха свидетели на заварката. Те опровергаха клюките, че чалгарката се е завърнала в Сандански при бившия си съпруг Коко Динев и уточниха, че наистина е зарязала столичната шумотевица, но заради новата си изгора.

Според клюкарите, новият красавец на Анелия е на 32 години и двамата в момента изживявали наистина гореща и бурна любов. Той не бил супербогаташ, но благодарение на службата си като митничар на ГКПП „Кулата” заработвал добри пари от заплати и служебни бонуси.

Коко Динев

Най – интересно в цялата история обаче е, че новият любовник на певицата е приятел на нейния бивш съпруг Коко Динев, който ги запознал преди няколко години. Огънят на любовта се възпламенил обаче съвсем наскоро, когато двамата се засекли при участие на Анелия в местно заведение.

Митничарят бил дотолкова скромен и свестен човек, щото дори първо си поговорил с Динев, за да разбере накъде ще задуха вятърът, когато научи новината. Коко обаче излязъл мъж на място и с ръка на сърцето дал зелена светлина на новата връзка. Влюбените сърдечно му благодарили и се отдали на съвместните си наслади.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=apfCGQEAl9Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *