Анелия забърса поредния секс спонсор – митничар

1
Анелия

Богаташът я спонсорирал с 10 000 лева за юбилейния концерт

Примадоната на фолка Анелия показа усет към мъжете с пачка и забърса поредното богато гадже. Този път в мрежите на красивата певица попадна скандално известният бивш митничар Ивайло Разложки – Бързия, който още в първите дни на връзката им олекнал с повече от 10 бона.

Хроникьорите на попфолка разкриват, че Иво Бързия и Анелия се сдавили по време на нейно участие в известна столична кръчма. За да скъси дистанцията Разложки се направил на мъж и я впечатлил с няколко хилядарки бакшиш. Заявил, че е много доволен от нейните песни и мечтае да му попее някога на частно парти.

Иво Разложки

Певицата естествено не е живяла в гората и сръчно прибрала пачките в дълбокото деколте на своята рокля. След това се разбрали да се видят на другия ден, уж да пият по кафе и да си поговорят. Какво точно се случвало никой не знае, но пък и не е толкова трудно да се досетим. От него ден двамата се превърнали в двойка и непрекъснато били забелязвани да бръмчат заедно.

Говори се още, че Анелия навела глава, едва след като митничарят Иво обещал, че ще спонсорира и юбилейният й концерт, който мина при огромен успех преди дни в столицата. Баровецът не искал да се покаже като скръндза и откликнал с финансова помощ от десет – петнадесет хилядарки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=sKpPGA6iI-U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *