Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Анелия сериозно ангажирана с подготовката на юбилейния концерт

Анелия

Поп – фолк изпълнителката Анелия сериозно се е заела с подготовката на юбилейния си концерт, с който ще ознаменува 10 години на сцена. В момента певицата тичала като умопобъркана да урежда събитието и вършела всичко сама, защото не вярвала, че някой друг ще се справи толкова добре като самата нея.

В момента имала две основни пречки пред осъществяването на намерението си. Първата била, че до момента не може да намери качествени балетисти, в които да е сигурна, че няма да се провалят на сцената и съответно да изложат и нея. Поради тази причина обикаляла непрекъснато репетиционните зали и губела часове, за да търси талантливи танцьори.

Анелия

Много по – сериозен обаче бил вторият проблем – да намери подходяща за галаспектакъла зала. Все нещо не било както трябва, защото помещенията или били много големи, или много малки. Тези пък които ставали като капацитет, били безумно скъпи и Анелия трябвало да отдели поне 50 – 60 хиляди лева за наем, което определено не й било по силите.

„Не ме интересуват трудностите защото знам, че всяко хубаво нещо не става лесно. Сигурна съм, че ще се оправя докато му дойде времето. Толкова много съм се амбицирала, че дори няма да карам лятна отпуска и ще компенсирам следващата година” – споделяла Анелия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RcVN2MzQ_6E

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *