Анелия се страхува от черни магии

0
Анелия

Разкошната поп – фолк певица Анелия изпадала в ужас само от мисълта, че някой може да й направи черна магия. За страховете на музикалното величие разказаха нейни приятелки и допълниха, че ден през ден ходела при своя позната баячка, която непрекъснато й давала най – различни талисмани против уроки.

Проблемът със суеверията започнал съвсем наскоро, след като Анелиясе срещнала със своя възрастна леля. Двете дискутирали събитията от живота на семейството и роднината била категорична, че всичките несгоди върху главата на изпълнителката се дължали на дяволско заклинание, направено по поръчка на нейна съперница. Вещата леля обаче не могла да уточни за коя точно жена става въпрос, не е изключено това да е Емилия.

Анелия

Припомняме, че на Анелия до известна степен наистина не й върви. Преди години беше зарязана от бившия си вече мъж Коко Динев, на когото роди дете. Това стана точно в момента, когато изпълнителката си мислеше, че животът й е уреден до края на земните й дни. Само преди няколко дни пък стана ясно, че неин любовник я е завлякъл с 40 000 лева, заделени за организирането на юбилейния й концерт през тази есен.

Въпреки това обаче, Анелия до известна степен има и завиден късмет. Въпреки финансовите си проблеми, предизвикани от пословичната й наивност, тя все пак намери хора, готови да й помогнат. Последните й два клипа бяха финансирани от майката на Коко Динев, която е добре настроена към нея заради малката си внучка. Концертът пък ще бъде спонсориран от последният й официален приятел, който е доста заможен и има бизнес в чужбина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5b8dPvQUCdU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *