Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Анелия призна: Мачкам мъжете!

Анелия МариянАнелия се премърнала в мъжемелачка  след развода си с Коко Динев. Тя останала почти светица. Не се втурнала в безразборен полов живот и не започнала да сваля мъже за бройката. Напротив. Тя внимателно подбирала партньорите си и ги избирала по това да се мили, всеотдайни и да я обичат.

Получи се обаче така, че може би заради развода си, или заради нещо друго, аз неволно започнах да пренасям върху тях това, което се случи с мен. Да търся вина у тях защо съм изоставена от бившия си съпруг. Не им го казвах в очите, разбира се, но си личеше от певедението ми.  Не ги приемах като равностойни партньори, а като пътници, които временно са спрели на моята гара. И се държах така, сякаш влакът им всеки момент ще потегли.

Накрая този влак потегляше и те се качваха на него, но не и без моята помощ. Аз просто им купувах билета. Не нарочно. Не исках да развалям тези връзки, но когато си убеден, че рано или късно ще те изоставят, започваш да се държиш като изоставена и да потискаш другите.

Буквално ги смачках тези мъже. До един. Те бяха мили, гледаха ме в очите, кълняха се, че ме обичат, а аз не им вярвах дълоко в себе си и стъпквах неволно ентусиазма им, поривите им, чувствата им. Наскоро си направих самоанализ и с ужасих в каква мъжемелачка съм се превърнала. Как съм загубила доверието си в мъжчака част на населението и как се струхувам да повярвам в някого отново. И как без да искам си отмъщавам на невинни хора, оплака се певицата.

А може би просто не е попаднала на истинския все още. Той ще познае защитните й реакции, няма да позволи да го смачкат и ще я покори. Само че не е ясно кога певицата ще го срещне. Засега тя само пее за любов, но не чувства любов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *