Анелия призна: Когато бях жена на Коко, хонорарите ми бяха за джобни пари

0

Анелия голямаРазводът ми с Коко Динев беше един от най-тежките моменти в живота ми, каза Анелия пред Би Ти Ви.  Беше прекрасно време, бяха славни години, бях влюбена и се чувствах като принцеса. Коко ме глезеше, имах си всичко и хонорарите си ги ползвах за джобни пари. Бях не само задоволена материално, но и презадаволена.  Даже не помня за какво похарчих първия си хонорар. Тогава още бяхме гаджета с мъжа ми и той не ме лишаваше от нищо.

Анелия с мъка си припомни времето, когато са стигнали до развод. Проблемът не беше какво ще се случи с мен. Имахме дете и въпреки уверенията на мъжа ми, че ще ми отпусне добра издръжка, аз не бях нито сигурна, нито уверена, че постъпваме правилно. Обидата от изневярата му беше много голяма, но аз повече мислех за детето ни, не за себе си.

Сега вече съм преодоляла този стрес, тези ужаснии емоции. Научих се да се справям сама, научих се, че нищо в живота не е даденост и не е вечно, а щом имаш дете, трябва да се грижиш за него и да мислиш за него и бъдещето му. Получавам наистина добра издръжка, но не считам вече хонорарите си за джобни и мисля за мен и за детето.

Певицата призна, че има нова тръпка, но този път не е така импулсивна и няма да ражда деца и да се жени. Всичко още е съвсем в началото. Мъжът до мен трябва да ме спечели и да се бори непрекъснато за мен. И най-вече за доверието ми. Защото какъв смисъл има връзката между двама души, ако си нямат доверие?

Не обичам да говоря за личния си живот, пък и е прекалено рано да обяснявам кой сега е моята тръпка, защото не зная как ще продължат нещата. Кагато се стигне до празнични камбани, тогава ще го обявя официално.

Но общо взето, който иска да мистане съпруг, трябва малко да се потруди и да ме накара да се чувствам жена. Единствената жена, каза още певицата.

ВИЖВИДЕОТО:

&nbsp
http://youtu.be/lbzJuF-vc0w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *