Анелия ни изненадва с две нови дупета!?

0
Анелия

Маркетинговият отдел на фолкаджийката Анелия хвърли в потрес родните издания като разпрати съобщение, че в най – скоро време певицата щяла да ни зарадва с две нови дупета. Неяснотата на изказа предизвика бурни дискусии, които в доста редакции щяха да завършат с масов бой. На повечето места работата се размина със силни вълнения, но в крайна сметка най – ощетена беше самата звезда, чиито телефони прегряха в търсене на верния отговор.

В началото певицата изпаднала в недоумение за какви точно дупета ставало на въпрос и решила, че някой си прави майтап с личното й достойнство. Телефоните обаче продължавали да дрънчат упорито и тя осъзнала, че в цялата работа има нещо нередно. Истината излязла наяве, когато строила мирно целия си екип и поискала пълен отчет за действията на всеки от членовете. Тогава напред пристъпил един от най – младите сътрудници и признал за гафа.

Анелия

Младежът, чието име остава неразкрито заради фирмената тайна обяснил, че допуснал неволна грешка, докато разпращал прессъобщението до медиите. Непосредствено преди да напише пр материала похапнал повечко шоколадови бонбонки, а през това време разглеждал и картинки на служебния компютър. Това естествено оказало своето влияние и новакът заменил думата „дуети” с вулгарното „дупета”. На секундата му било наредено да поправи грешката си и скоро след това на всички станало ясно, че Анелия ще прави два нови дуета и никакви дупета няма да вади на показ.

Самата тя се опита да се измъкне като разясни, че това не било грешка, а маркетингов трик, с който да разбере доколко обществеността се вълнува от персоната й. Това се налагало, защото била посъветвана от специалисти на свой ред да вдигне тарифата за участие, както наскоро направиха Мара Отварачката и ред други чалга звезди.

„Много ми беше приятно, когато телефоните започнаха да жужат един след друг. В продължение на часове разговарях с журналисти и фенове което ми показа, че съм търсена и желана изпълнителка. Драго ми стана да разбера, че след толкова години на сцената не съм забравена” – сконфузено споделя Анелия.

Сложно – невъзможно:

http://www.youtube.com/watch?v=7CzTV80uDWY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *