Анелия иска да се събере с Коко Динев

0
Анелия иска да си върне Коко Динев

Веднага след като най – голямата съперница на Анелия  за сърцето на футболния бос Коко Динев – колежката й Емилия  освободи ложето му, Ани побърза да се намести на нейното място. След като стана ясно, че Емилия е категорична този път и няма намерение да се връща при собственика  на футболния клуб „Локомотив” ( Пловдив),   Анелия започнала да измисля какви ли не поводи да се среща с бащата на дъщеричката си. Най – често  Анелия използвала малката Ивон като претекст, за да си урежда срещи с Коко Динев, но давала всичко от себе си отново да запали огъня на любовта по между им, издават запознати.

След като Емилия си тръгна, Ани дава всичко от себе си, за да омая отново Коко Динев

Всъщност Коко Динев не е виждал дъщеря си толкова за целия й житейски път досега, но явно и на него му се нрави да се радва не само на отрочето си, но и на зажадналата за неговите ласки Анелия. Запознати издават,  че Ани бързо вкарала секси дрешките и женските тънкости в действие,  и непрекъснато се усамотявала да си гука с Коко, а по нищо не личало и на всепризнатия от всички женкар да му е неприятно. Фолк дивата Анелия се пробва, докато Коко Динев бе с Емилия да завърти главата на двама, трима видни бизнесмена, сред които  Мартин Данона и Малкия Дамбовец, но при нито един от тях не се задържа дълго и явно е съумяла, че  е единствената възможна алтернатива, която и остава е да си върне имотния бивш мъж.

Според близки до Коко Динев обаче той типично в негов стил може да се възползва от услугите на дашната си екс изгора, но е много по  –  вероятно, ако му се отвори възможност да направи всичко по силите си, за да си върне единствената жена, която наистина е имала стойност за него, а  именно Емилия.

Още преди време си личеше, че Анелия далеч не е изстинала към Коко Динев! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *