Анелия и Емилия се сдобриха по заповед от майката на Коко Динев

0

Майката на Коко Динев сложи край на войната между Анелия и Емилия

Анелия и Емилия
Анелия и Емилия някога бяха приятелки

Непрекъснатите скандали между Анелия и Емилия наистина дотегнаха на всички. Вечните разправии, подливане на вода и изявления по медиите натежаха твърде много и това провокира майката на бизнесмена да се намеси, за да сложи край на нелепата битка между двете кокони.

Както отдавна се знае, Анелия запази отлични отношения с бившата свекърва години, след раздялата с Коко Динев. През миналото лято лично тя финансира юбилейния концерт на певицата, като ѝ даде безлихвен и безсрочен заем от 30 000 лева, тъй като събитието беше пред провал поради липса на средства.

Коко Динев търси утеха при други певици
Коко Динев търси утеха при други певици

От друга страна, Емилия не може да преглътне с това отношение и неведнъж е споделяла, че понякога се чувства като нежелана гостенка в собствения си дом. Запознати със семейните интриги са категорични, че именно поради тази причина е толкова агресивна към Анелия и често я напада по медиите.

Неведнъж Емилия е заявявала пред обществото, че Анелия е готова да размаже всеки по пътя си, ако този всеки ѝ пречи да осъществи своите коварни планове. Иска ли нещо – взема го на всяка цена, както в личен план, така и в кариерата. Поради тази своя особеност, тя била склонна да върши само злини, особено за сметка на своята съпреница.

Но всичко това вече е в миналото, защото след намесата на майката на Коко Динев, офанзивните действия приключиха окончателно и борбата между Анелия и Емилия премина във фаза на студена война. И наистина, вече от около месец двете пазят хладно мълчание и не споделят каквото и да било.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=AxqYOJFinaE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *