Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Анелия: Галена е чиста мръсница!

Анелия нагруби жестоко Галена

Анелия

Анелия

Анелия все по – уверено крачи напред в класацията за най – голяма скандалджийка и побойница сред красавиците на Митко Пайнера. След като години наред се би и кара със своята противница номер едно Емилия, тя започна да разчиства сметките си и с някои от другите момичета, като този път взе на мерник не коя да е, а самата Галена.

Хора от столичното светско общество припомнят, че двете за първи път се сдърпаха в началото на тази календарна година, когато не можаха да разделят местата по време на годишните музикални чалга награди. Напрежението между Анелия и Галена се покачи допълнително заради рождения ден на Ники Михайлов, който освен тях за песни бе поканил и ДесиСлава.

Галена

Галена

Звездното трио отново не намери път към мира и щастието. ДесиСлава благоразумно се отдръпна настрани от скандалите и след като разцелува рожденика си тръгна жива и здрава. За съжаление нещата между останалите две гърли не потръгнаха както подобава и още при първата среща запрехвърчаха искри на гняв и омраза.

Месец след личния празник на Ники Михайлов потресени сервитьорки разкриват, че краткотрайната засечка между Анелия и Галена е преминала доста бурно, със съскане и скимтене, заплахи и смъртоносни обиди. За съжаление до бой не се е стигнало, тъй като бившата на Коко Динев благоразумно решила да си изрецитира репертоара и след това да се изнесе по възможно най – бързия начин.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *