Анелия и Галена в люта битка за „Певица на годината“

0

galena-preslavaКакто всяка година, така и тази  се заформиха луди  интриги преди раздаването на наградите на „Планета“. То не бяха оплювки, то не бяха ботокси, то не бяха камъни в чуждата градина, интервюта и поръчкови статии, та се стигна чак до децата и любовниците на изпълнителите. 

Има стотици категории, в които певиците могат да получат награди, но всички искат „Изпълнител на годината“, защото тя е най-престижна.  На самата церемония основната битка  се очертава да бъде между Анелия и Галена.

Миналата година безценната  статуетка  отиде при Анелия, но тогава феновете на  Галена бяха категорични, че тя е била по-достойна за наградата.  Сега Галена подметна в интервю уж между другото, че Анелия си е получила всички възможни награди, тъй като е на сцената от години и се е доказала напълно. Но нека да даде път и на по-младите. Тя може и да е била пренебрегвана през годините, може да се е чувствала обидена, защото някога не е оценявана добре, но това не е достатъчна причина сега да иска всичко и на всяка цена, каза певицата. Тя даже си беше си позволила да ме коментира. От това никак не ми стана приятно и й го казах в очите..

 Анелия пък  отрече да е говорила каквото и да било  за колежката си и безцелемонно каза: „Няма да играя никакви роли в цирка на Галена“.

Явно тази година Анелия ще си играе в собствения цирк, защото  иска пак  да вземе престижното отличие.

В няколко сайта се твърди, че тя е мобилизирала фенклубовете си да дойдат на церемонията и да скандират името й.  Някои от почитателите й пък са решили да освиркат Галена, като излезе на сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1dwnPheEcrU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *