Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Андрей Слабаков: Ирен е направила сина си такъв!

В горещия спор между три утвърдили се в професионалния живот деца на разведени родители – Андрей Слабаков, Венета Райкова и певицата Десислава, Андрей категорично заяви, че истината има много лица. В артистичните среди знаят каква е, но самият той, както и колегите му, никога няма да я кажат, защото уважават и двамата от краткотрайната двойка Ирен-Стефан Данаилов.

Едно е съзнателно да правиш дете, друго е да те излъжат и да искат да те клонират от безумна, та чак изкривена любов, каза Слабаков. И спрете с тия бащи. Аз израснах и без майка, и без баща. Имаше такъв период. Но силният ми характер ме направи това, което съм. Не тръгнах да хленча на 25 години по телевизията и да викам, мамо, тате и да се правя на шут. Десислава също призна, че й било трудно, но го е преодоляла. Венета Райкова мълчеше и пророни няколко сълзи за изоставеното детенце в Къщата.

Истината е, че Ирен е дошла тук да отмъсти на Стефан пред цяла България и това е много грозно. Като го е нямало бащата, защо тя не е заела ролята му? Има толкова много жени, които са били сами и са възпитали прекрасни деца. Но не. Тя е била твърде заета да се жени и развежда на конвейр и самото момче Влади, което ми е много симпатично, се е объркало на кой от тия идващи и излизащи от живота му мъже, може да има доверие и накрая се е затворил в себе си и се е обърнал към един измислен бог, който не може да го предаде, точно защото е измислен, допълни Слабаков. В Къщата се разиграваше паралелно същия скандал.

След Фънки, Ласкин побесня и заяви на Владо, че ще му забърше един шамар. Ирен подскочи, но Иван беше твърд. Да си го възпитавала тогава, а не сега. Но тогава си била твърде заета да се жениш, за да се сетиш, че имаш и дете което да възпитаваш. Според мен ти си тук, за да отмъщаваш. А това е грозно – развика се Ласкин, а после отиде да се утешава с уиски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Андрей Слабаков: Ирен е направила сина си такъв!

  1. ГОРЧИСА Отговор

    04.10.2012 в 14:07

    Браво на Ласкин и Слабаков!Най-накрая се намериха смели мъже да й кажат истината в очите на тази повлекана Кривошиева!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *