Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Андрей Баташов умира ако до 72 часа не му намерят черен дроб – с видео

bata6ovvСамо със 72 часа, считано от 22 ноември, разполагат лекарите, за да извършат животоспасяваща трансплантация на черен дроб на Андрей Баташов. Актьорът вече се намира във ВМА. В съзнание е и говори. Въпреки това, състоянието му е много тежко.

Черният дроб на актьора е в изключително лошо състояние. Едва в края на миналата седмица, лекарите успяха да вземат биопсия. Заради нефункциониращия черен дроб, актьорът дълго време не можеше да бъде

Баташов е рицар тамплиер

Баташов е рицар тамплиер

преместен от Токуда във ВМА.

Единствената надежда за Баташов е трансплантацията. Актьорът обаче разчита само на трупен донор. Най- близката му роднина, майка му Теодора, не е подходящ кандидат, тъй като също има здравословни проблеми. Андрей Баташов беше включен в списъка на чакащите, но поради спешността на случая, ще мине по- напред. Лекарите обаче се притесняват от прекалено краткия срок, който вече изтича. След като минат фаталните 72 часа, медиците не могат да гарантират живота на пациента.

Ако не се намери донор в рамките на 3- дневния срок, лекарите ще

Боряна е неотлъчно до Андрей

Боряна е неотлъчно до Андрей

обмислят вариант за трансплантация в чужбина. Заможни приятели на актьора, сред които и Милен Велчев, са готови да подпомогнат финансово пътя и престоя в чуждестранна клиника.

Снощи приятели на Андрей Баташов организираха благотворителна акция за събиране на средства за талантливия актьор. Мероприятието, проведено в рамките на „Байландо”, успя да събере 40 000 лева от есемеси. Парите, по всяка вероятност, ще отидат за покриване на разходите в частна болница „Токуда”. Близо 10 – дневния престой струва 50 000 лева. Майката на Баташов, Теодора, се включи снощи в „Байландо” и обясни, че в момента най- много се нуждаят от пари.

Съпругата на актьора, Боряна, с която са разделени вече от година, взима всички решения за лечението. Двамата все още не са официално разведени, така че цялата отговорност е нейна.

Ето как приятелите подкрепиха Андрей Баташов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *