Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Андрей Баташов: Магия уби сина ми!

Андрей Баташов2Магия или лоши сили, или поведението на съпругата му Боряна са довели до преждевременната кончина на актьора Андрей Баташов, смята майка му Теодора Стефанова. Той бил много добър актьор, но не му вървяло с жените.

Първата му приятелка от студентските години го изоставила, защото смятала да гради кариера, а той щял да я засенчва и да й пречи. По-късно живял цели седем години с  Кристина. Тогава го срещнала руса циганка и му предрекла, че ако не освети връзката си с Кристина, ще му се случат лоши неща, а ако я освети, ще имат страхотно бебе. Двамата хукнали чак до Божи гроб да докажат любовта си, но не се сетили да се оженят.  Така нито се появило бебе, нито нещата потръгнали. Напротив. Завистта на другите, клюките, които непрекъснато пускали за тях, убили чувствата им постепенно и накрая те се разделили.

Теодора смята, че точно тогава някой е направил черна магия на сина й просто от завист. БорянаИ животът му тръгнал назад. Затова той се хванал като удавник за сламка за последната си изгора – Боряна. Запознали се в заведение, тя кръжала около масите, а той се влюбил. Този път решил да не изпуска шанса си и направил сватба три месеца след запознанството им. Сам я организирал, сам платил всичко, двамата изглеждали щастливи и Андрей се надявал, че най-после ще му се роди бебе. Преди Боряна,  той даже мислел да си осинови и да си го гледа сам.

Младата му съпруга обаче му попарила надеждите и казала, че й е рано за деца. Въпреки че пазарувал, чистел, готвел и буквално я носел на ръце, тя се изнесла неочаквано от дома им и то навръх Коледа. Без да даде никакви обяснения. Това вече уби сина ми, въздиша Теодора. Тогава в него се отключиха много болести, а една от тях го прати в гроба. А Боряна блестящо изигра ролята на опечалената вдовица, макар че можеше да избере другата – на щастливата майка. Русата циганка излезе права, твърди Теодора.  Тя не обвини пряко снаха си за случилото се, но намекна, че черната енергия, насочена към сина й, го е убила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *