Андрей Арнаудов скъса с Лияна заради заплахите на Махмуд – с видео

0
Андрей скъса с Лияна заради заплахи от кюрда Махмуд

Една от най-новите интриги в светския елит е секс аферата между очилатия водещ Андрей и дългокраката Лияна. Връзката между тях вбесила неистово кюрда Махмуд. След като научил за свалката между благоверната си и Андрей, опасния гангстер Махмуд събрал главорезите си и поръчал отмъщение за Очилаткото. Кюрдът бил крайно разгневен, и яростно сипел закани по адрес на Андрей от рода: „Ще му се иска да не се е раждал!”. Заканил се този път да няма прошка за половинката му Лияна и поредното й завоевание. Както знаем Махмуд прости авантюрата на фолк изпълнителката с футболиста Благой Георгиев. Укорявал се, че след флирта на Лиянчето с Благо Джизъса , не е взел мерки любимата му да се кротне. Чудил се какво да направи за да престане невярната Лияна да търси ласки при други мъже.
Откакто фолкдивата стана асистентка при “Опусумите”, отношенията между Андрей и Лияна са станали прекалено топли и емоционални. За това клюкарстват колеги – злобари от екипа на “Разбий Иван и Андрей”. Щом зърнел фолкфурията, очичките на “Очилаткото” заблестявали като звездички. Лиянчето от своя страна мигом започвала да пърха с мигли, да се изчервява, и да се смее без повод. Слуховете за горещата връзка между чалгаджийката и Андрей ударили като мокър

Махмуд и Лияна

парцал ревнивия Махмуд. Той не можел да си намери място от ярост и наел детектив. Фактите от разследването потвърдили че, Андрей наел луксозен апартамент в кв. “Стрелбище”. Там двамата прелюбодейци мачкали чаршафите три месеца.
Бдителни жители на кв. “Стрелбище” споделиха пред репортери на skandalno.net, че са забелязвали многократно как Андрей и фолкдивата, след като огледат подозрително улицата набързо влизат в любовното гнезденце. След като научил, че е разкрит и набелязан от Махмуд, Андрей веднага дал на заден ход в отношенията си с Лияна. Прекратил всякакви интимности и започнал да се държи строго професионално с доскорошната си любовница. Станал бдителен и внимавал да не му се случи злополука, защото не се знаело как ще дойде отмъщението.

Лияна и песента й „Ох-ох“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *