Андреа: Вече и в Украйна ми подражават!

1
Андреа

В цял свят се прехласнали по изпълненията й

Поп – фолк певицата и боксьорска съпруга Андреа се вживя ролята на международна звезда и заяви, че е основен извор за вдъхновение на младата украинка Ирина Федишин. Чуждата изпълнителка дотолкова се прехласнала по нея и изпълненията й, че направо била обладана от мисълта да и стане двойничка.

Нашенската красавица разкри, че клипът на чужденката Пароль (Розпалю вогонь) изключително много приличал на видеото към нейното култово парче „Хайде, опа”. Копирането се забелязвало още в първите кадри на сцената, където действието се развива в приличащ на щатско предградие квартал. И двете се возят в луксозна кола, дрехите им са червени, а русите им къдрици се веят от вятъра.

Ирина Федишин

При вида на Андреа и Ирина, всички присъстващи изпадат в захлас, момче изпуска франзела, малко момиче сладоледа си на земята, а заплеснат градинар не внимава при опасната работа с електрическа косачка.

След това действието отскача до шикозната обстановка на квалитетен бар, където главните героини вече са изтупани в черни одежди и са подложени на атака от цял орда красиви мачовци. Накрая певиците, всяка в своето видео, започват да пълзят на колене към един от свалячите и по невероятен начин се превръщат в кръвожадни пуми.

Нашенката е категорична, че от кражбата се почувствала едновременно ядосана и поласкана. Вдигнала кръвно заради безцеремонното поведение на Ирина Федишин, но пък от друга страна станала известна чак в Украйна. Наблюдателни обаче заявиха, че за Андреа е по – добре да си мълчи, защото тя също не е сътворила сама идеята за видеото, което е безсрамно изкопирано от сериала „Отчаяни съпруги”.

Виж видеото на Федишин:

http://www.youtube.com/watch?v=Nif4J8eMvHQ

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *