Андреа умилостиви катаджии със секси потниче

0
Андреа

Вечно забързаната Андреа успя да отърве солена глоба за паркиране на непозволено място, като сащиса свирепите представители на КАТ със секси потниче, издадоха нейни близки. Органите останали дотолкова очаровани от прелестите на певицата, че изпуснали химикалките и със свалени шапки й пожелали приятен ден.

До конфликтната ситуация се стигнало, когато Андреа решила да паркира посред пешеходна пътека до НДК. За неин късмет обаче, тя се появила с няколко бодигарда точно в момента, когато служителите на паяка се готвели да вдигнат колата заради грубото нарушение.

Волната съквартирантка на Кубрат Пулев набързо скочила вътре в автомобила и оставила охранителите си да се разправят с разгневените полицаи. Момчетата опитали да спорят, но служителите заплашили, че ще викат подкрепление и работата щяла да се вмирише.

В този момент Андреа съобразила, че с добра дума може да направи истински чудеса. Тя излязла усмихната от колата, а пред погледите се набивало нейното секси потниче, боядисано в сигнално зелено. Интересната дрешка на секундата умилостивила неумолимите стражари и те великодушно махнали с ръка. Единият от тях обаче подхвърлил, че ако я спипат още един път в нарушение, вече няма да е достатъчно да покаже само потничето.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Hb67tgo7bvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *