Андреа тормози домашна прислужница с кавги и бой

0

Поведението на певицата премина допустимите стойности, такъв терор никъде няма

Отвратителна диктаторка е станала Андреа, убеди се с очите си близък до нея човек. Пайнерката си е наела слугиня, която юрка във всеки един миг. Клетото девойче я следва навсякъде по петите с лаптоп в ръка и изпълнява прищевките й, повечето от които са съпроводени с крясъци.

Андреа
Сега ще видим кой – кого!

В края на миналата седмица Андреа посети киното в мола на „Цариградско шосе“ със свита от 4 човека. Освен слугинята в компанията на певицата бяха млад мъж и възрастна жена. Последната би могла да е и баба на пайнерката.

Още щом стъпи в търговския център, изгората на Кубрат Пулев започна да дава нареждания на асистентката си. Прати я да купи билети, а когато онази се върна, здраво я овика. Впоследствие слугинчето получи други заповеди и чинно се зае да ги изпълнява. Накичената с аксесоари на „Луи Вюитон“ Пулевица пък хлътна в киното с възрастната жена и момъка.

Клетницата, която явно е на заплата при певицата, изкара прожекцията на маса пред киното. През цялото време тя се взираше в екрана на преносимия си компютър и четеше и препрочиташе текстове за песни.

Преди да се озове в мола на „Цариградско шосе“, Андреа бе на почивка в Италия. Рим тя посети с гаджето си Кубрат Пулев. В идните дни блондинката ще отскочи за пореден път и до Германия, където боксьор №1 на България тренира усилено за следващия боксов мач.

http://www.youtube.com/watch?v=YHH5hTSS25g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *