Андреа скандално захапа Николета, нарече я незадоволена

0

andrea1Андреа се изфука  във Фейсбук как се  весело се забавлява в женска компания. Тя постна  снимка от снощната си весела вечеря с красиви приятелки, между които и най-добрата й дружка в момента моделката  Моника Валериева.

„Някои си мислят, че красивите жени си завиждат и  не могат да бъдат истински приятелки…е, те  могат …но само задоволените от живота си и щастливите, комплексираните изобщо  не могат!“, написа Андреа.

Тези нейни думи се изтълкуваха като поредно заяждане с Николета Лозанова, на която приятелките май са само Азис и Ванко 1. Репортерката Лили, която й се брои уж за дружка, непрекъснато износва роклите й и е поставена в доста унизително положение. Николета я ползва да й върши черната работа и да блести на нейния фон. Тя даже не й дава да си промени цвета на косата, за да изглежда Лили достатъчно мургава.

И докато врагините си разменят снимки, част от аудиторията се пита в кое заведение е направена снимката и на звездите всичко ли е позволено.  Пред красавиците стои пепелник и кутия с цигари. За тях забрана за пушене на обществени места не съществува, докато обикновените кръчмички ги спукват от проверки и глоби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *