Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Андреа постави нов рекорд в „Денсинг старс“ – получи двойка!

Андрея оценкиПървата двойка, дадена като оценка от журито от началото на „Денсинг старс“ до вчера, получи фолкдивата Андреа.

Никой не очакваше обидно ниската оценка и Алекс Сърчаджиева чак ахна и едва не изпусна микрофона. На пръв поглед за аматьорите Андреа се носеше по дансинга сравнително добре. Дори беше махнала скъпата дълга и оплитаща се в краката й пола и беше с полубоди, с палава поличка около него. Дивата се беше отпуснала и даже се усмихваше, когато дойдоха унищожителните коментари от журито. Оказа се, че нямало синхрон между нея и Живко, всеки сам си танцувал като в дискотека, нямало сложни поддръжки, Андреа обърквала стъпките и маскирала липсата си на опит със сексапил. Тези танци се репетират, вие като че ли сега за пръв път се виждате, каза Илиана Раева. Андреа уморенаАндреа смутено призна, че са репетирали само три пъти за кратко, защото тя имала много участия по клубове и много работа и нямала време за танците. Това, че имаш работа е хубаво, много хубаво, каза бившата гимнастичка. Но след като си дошла да танцуваш, трябва да намираш време и за репетиции. Защото част от другите двойки репетират до полунощ. Певицата кимна послушно с глава. Единствено Калин Сърменов я успокои, че както и да танцува, той я харесва, защото не я гледа в краката, а на други места.

Когато обаче се стигна до гласуването, кубинският хореограф Алфредо Торес буквално закопа певицата, като за пръв път посегна към двойката и я вдигна високо. Всички ахнаха, публиката онемя, Андреа понечи да се разплаче, но после вдигна брадичка и смело заяви, че си заслужава ниската оценка, понеже не се е постарала достатъчно. Кубрат бил харесал първия й танц, а за този щяла по-късно да го попита. Другите двойки не се засилиха да я утешават. Малко или много всички са с особено мнение, когато тя се включи в надпреварата месец по-късно и не измина техния път на много труд, много тренировки, възходи и падения и дори елиминации. Те още не могат да разберат защо един играч се включва толкова късно и защо се състезава наравно с тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *