Андреа подари часовник за 35 бона на Кубрат Пулев

0
Андреа и Кубрат

Заради успехите му на боксовия ринг

Певицата Андреа надмина себе си и направи изключително скъп подарък на своя възлюбен боксьор Кубрат Пулев. Според светските хроникьори, тя го зарадвала с шикозен часовник „Ролекс” за почти 35 000 лева, а жестът бил посветен на неговите победи в професионалния бокс.

Андреа

Завистници пък на секундата коментираха, че въпреки безспорните му успехи на ринга, той така и не можел да изкара пари колкото своята прекрасна половинка. За тупаниците получавал доста по – малко, отколкото тя за музикалните си изпълнения.

Дори при последната им разходка до Италия, сметките били платени от Андреа. Двамата ходили да видят малко свят, посетили десетки тамошни градове, културни и природни забележителности. В един момент на Кобрата обаче му свършили парите и така се наложило да влязат в употреба кредитните карти на певицата. Тя самата нямала нищо напротив, но той самият се засрамил много от конфузната ситуация.

След тази случка, типично в български стил други започнаха да правят сметка на парите на Кубрат Пулев. Според тяхното мнение той само се правел, че получава достатъчно заради боксовите си изяви в Германия, но всъщност истината била съвсем различна. Така на Андреа се падала честта да плаща сметките.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OLt8If39AjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *