Андреа: Кубрат за мен е принц на бял кон

0

Певицата хвали Кобрата предстартово

Андреа сложи край на инсинуациите за бъдещия си брак с Кубрат Пулев и потвърди официално, че сватба ще има през идната пролет. Изпълнителката на поп – фолк шансони сподели каква е нейната визия за сватбата и още един път наблегна на факта, че вече „всичко е решено”.

Андреа и Кубрат„Мечтата ми се сбъдва. Да имам най – хубавата сватба, да бъде пролетна и слънчева, директно под открито небе. Представям си цялата романтика, която ще се случи … но няма да ви кажа нищо повече, защото трябва да запазя тайната докрай. Истината е, че винаги съм се надявала да се омъжа като в приказка и нещата сега стават както го искам, защото Кубрат за мен е принцът, който ще ме отнесе на белия си кон. Другото са формалности”, сподели Андреа.

От своя страна бъдещият младоженец не опроверга, но и не потвърди до каква степен ще се сбъднат мераците на вярната му половинка. Преди около месец той заяви, че по всяка вероятност сватба наистина ще има, но събитието ще премине в препълнена боксова зала, а бракосъчетанието да се извърши на ринга.

Изпепеляващият любовен романс на Андреа и Кубрат продължава вече няколко години. Двамата се запознават случайно в столично заведение, а искрата припламва от първия поглед. Срещат се два – три пъти и разбират, че просто не могат да живеят един без друг. Певицата е единственото същество на света, което може да укроти свирепия боксьор от тежка категория. Пулев не веднъж е казвал, че в нейно присъствие се чувства обезсилен и тя е човекът, който ще ръководи бъдещото семейство.

Андреа – Никой друг:

http://www.youtube.com/watch?v=bKX7ziP6ac4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *