Андреа с алергия към сватбени рокли и затова няма да се жени

0

КубратНова версия за вечно отлаганата сватба измислиха Андреа и Кубрат. Не сме готови  за брак, каза двойката в интервю по телевизията.  Те се чувствали достатъчно щастливи и така и решили, че няма нужда да скрепяват щастието си с подпис.  Двамата се били уверили в любовта си и чак като станело време за деца, щели да обмислят тиха сватба. Сега единственото им планувано удоволствие било  пътуване на екзотична ваканция на Малдивите.

Твърде много неща искам от него, някои ми ги дава и съм доволна, каза обаче фолкдивата, като премълча, че сватбата е едното, което не е получила. Тя обаче се засили да оправдае половинката си,  че причината за отложеното далеч във времето бракосъчетание е…алергия. Преди време тя пробвала булчинска рокля от сватбен каталог и получила сериозен обрив, който се наложило да лекува. Според нея,  реакцията на тялото й красноречиво показала, че не е готова за сватба.

Андреа, разбира се,  скри, че сега вече трябваше да е омъжена жена. Миналата година любимият й точно по същата телевизия и точно пред същия водещ й обеща сватба. Разчу се, че ще канят 200 гости, тя се развълнува и започна приготовления. А меренето на рокля е красноречиво доказателство за това. Иначе коя жена би започнала да пробва булченски тоалет, ако сватовете не тропат на вратата й?

Но после нещо се разсъхна, явно родителите и братът на Кубрат скръцнаха със зъби и тържеството се разсъхна. Ясно е, че Тервел никак не одобрява бъдещата си снаха и го каза в Брадъра, а явно същото е мнението и на родителите му. От друга страна,  Тервел също няма брак с майката на сина си и явно това е някаква семейна традиция.

Кубрат от своя страна обясни, че винаги  е над нещата и даже не се тревожи за половинката си, когато тя пее почти полугола на участие. „Какво толкова да се тревожа, телефонът винаги е до мен“, лаконично каза боксьорът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YHH5hTSS25g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *