Андреа играе мръсно срещу Камелия

3

андреа65Истинска буря се разрази между Андреа и Камелия. Разяждана от завист към по-младата си колежка, която й отне короната на секс-кралица , Камелия скочи срещу нея. Изказванията на ветеранката , че половинката на Кубрат Пулев пее на плейбек, разбуни духовете във фолк-гилдията и предизвика война на поколенията.По-старите защитават едната, по-младите-другата. Андреа реши да отвърне на удара и също да играе „мръсно”.

Младата певица започнала тиха и подмолна война срещу по-голямата си фолк „сестра”. Носят се слухове, че Андреа поискала среща на „четири очи” с боса Митко

От кака Ками се е учила
От кака Ками се е учила

Пайнера. Малката певачка с големите бомби се оплакала на фолк инженера, че Камелия завижда на успеха й и се опитва да съсипе кариерата й. Тя се опитала да внуши на Пайнера, че това е удар и срещу фирмата му и трябва да вземе спешни мерки. Предателката трябвало да се накаже с тежки финансови санкции или дори с уволнение.

Номерът на Андреа обаче не дал очакваните резултати. Напротив- обърнал се срещу нея. Димитров се застъпил за по-старшата Камелия, тъй като за толкова години работа с нея му се била доказала. Освен това, „Голямата уста” е една от „златните кокошки” на „Пайнер” и инженерът нямал намерение да я изпусне. Босът се накарал на нкан3Андреа и я заплашил, че ако сама не си „изчисти името”, ще изхвърчи от голямото семейство.

Отчаяната боксьорска булка решила да действа на по-ниско ниво. Нейни колежки шушукат, че Андреа си събрала малка армия от помощници, които срещу заплащане трябва да изливат по форуми и социални мрежи помия върху Камелия. Богаташката щерка смятала да насъска фолк-феновете срещу застаряващата секс-икона.

Боричкането за място под слънцето между старото и младото блонди обнадеждава мъжката част, че може да се появи в интернет скоро порно-клипче с някоя от тях. С пеене не могат да се съревновават, защото и двете не го могат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. ОХ милата АНДРЕА ,Сега не прилича на нищо ако не са пластичните операции по нея,а когато стане като Камелия почти на 40.Дано има поне двама фена който да и гедат старите снимки,че и Кубрат ще я смени след няколко години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *