Андреа и Кубрат: Женим се след половин година

0

Кубрат ПулАндреа и Кубрат най-после се решиха. След дълго съжителство без подпис и дълги колебания кога да се вземат, кого да поканят, как да го организират, най-после си стиснали ръцете и се разбрали. 

Те ще си кажат да на пищна церемония през пролетта, признаха и двамата и да се надяваме, че това е последното им решение. Защото предпоследното беше за ноември.

Двамата живеят заедно цели седем години и ако продължат в същия дух, може и да се пенсионират сгодени, шегуват се техни приятели, които ги натискат да застанат пред олтара.  Сега вече те са взели трудното решение, остава и да го осъществят. Андреа иска най-красивата булченска рокля, а Кубрат й е дал карт бланш, или поне банковата си карта да издири неповторимата рокля. Кубрат летище АндреаТой нямал проблеми с костюма, но разчитал на нея за съвет относно цвета.

Те започнали да правят и списък с близките и приятелите си и се постреснали, защото ако поканят всички, сватбата трябва да се направи на стадион. В което няма нищо лошо за младоженеца, понеже докато траят тостовете, може и да потренира в залата. Явно събитието ще е в голям ресторант или на открито, мястото не е избрано засега. Андреа иска три деца, но никой не вярва, че тя ще си развали фигурата точно три пъти. Освен ако не зачене ин витро и роди наведнъж тризнаци.

Двойката е известна с това, че за разлика от другите не си изневряват, не си правят непрекъснато номера и скандали, а папараците доега не са изловили нито нея, нито него в крачка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7-iv2ZWOeaA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *