Американците правят най – редовен секс в света !

0
Секс
Сексът има пряка връзка с температурите навън!

Според различни международни експерти нуждата от сексуални удоволствия е напълно индивидуална. Те смятат, че различните индивиди имат и различни потребности.

Наскоро обаче, се проведе проучване свързано с честотата на секс в отделните страни.Най – новото откритие в тази област е, че в топлите

Ласки
Отдавайте се на ласки за здрав сън!

страни желанието за ласки е в пъти по-голямо от това на жителите в скандинавските страни например. Медицинско доказателство за това е, че високите температури повишават нивото на тестостерона в организма.Оттам и необходимостта от преживявания в леглото нараства.

Първенци в класацията за най-редовен секс са американците. Според изследването те правят секс поне на всеки 3 дни. След тях са гърците, които практикуват креватната гимнастика 117 пъти в годината. С бронзов медал в класирането са населението на Южна Африка. Те се отдават на интимни ласки 116 пъти в годината.

Според учени нежеланието за редовен секс не е проблем или сигнал за тревога. Въпреки това обаче, те препоръчват интимността като много добър начин за справяне с ежедневния стрес. Правенето на любов според тях помага още за добрия сън и подсилва имунната система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *