Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Американци се натискат за бг. граждаство заради ниските данъци – с видео

usapasАмериканци се натискат за българско гражданство, за да избегнат огромните данъци върху наследството отвъд Океана. Това твърди швейцарско списание. Другата страна от ЕС, която дава гражданство срещу инвестиция, е Австрия.

През 2011 се очаква бум на американците, които ще се откажат от гражданството си. Тенденцията за миналата година ясно показва, че

Американци си връщат паспортите и искат български

Американци си връщат паспортите и искат български

увеличаването на данъците в САЩ, отприщва вълна от доброволен отказ от паспорт.

Страни като България, Австрия, Белгия и Канада, дават възможност да даване на гражданство срещу инвестиция в страната. След като получат паспорт, новоизлюпените европейци не са длъжни да плащат данъците си в новата родина, нито да живеят постоянно там. За пътуване до САЩ ще им трябва виза, но ще са освободени от тежките налози върху наследството.

Още не е ясно дали ще се превърнем в данъчен рай в региона, но за западните ни съседи, както и за бесарабските българи, сме най- удобният трамплин към отворените пазари на ЕС. Македонците са сред

Бг. паспортите се оказаха доста желани

Бг. паспортите се оказаха доста желани

най- настървените да вземат бг. паспорт. Съседката ни е доста далече от приемане в европейското семейство. Дори още не е одобрена за кандидат, но за тях не е особено трудно да получат гражданство.

Бесарабските българи от Украйна и Молдова също са доста активни. За тяхно съжаление обаче, Божидар Димитров вече не е министър, за да ги поощрява при раздаването на паспорти. Нещо, което предизвика остри критики от европейските ни партньори.

Луди ли са чужденците, които се местят да живеят у нас. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *