Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Американско шоу се изгаври с нападението над Доган (Видео)

Кадрите от нападението над Доган в класация за идиотски видеоклипове

Рей Уилям Джонсън

Рей Уилям Джонсън

Популярният американски блогър Рей Уилям Джонсън се изгаври жестоко с нападението над Ахмед Доган. В днешното издание на своето онлайн шоу, той направи отвратителен анализ на случая и открито се подигра не само на засегнатите от атентата, но и на цяла България.

„Таков чудо не сте виждали никога пред целия си живот. Вижте как правят работите в България. За вас е странно и не разбирате тяхната култура, но не ги съдете много строго” – разказва водещият в мрежата за видеосподеляне YouTube.

Нападение над Ахмед Доган

Нападение над Ахмед Доган

Американецът не спестява нито една подробност на своите зрители и остроумно обяснява, че използваният от атентатора пистолет дори не е истински, а газов. По възможно най – глупашкия начин Рей Джонсън се пита какво изстрелва това оръжие и си отговаря сам „пръдни”. Според неговото мнение, истинската драма се разразява във втората част на материала, когато „старци връхлитат върху нападателя и го поцепват от бой с бастуни и други неща”.

Обидите на американеца обаче не спират дотук и той оприличава покушението като българска версия на екшън продукция от Холивуд. В която главният герой е нападнатият Доган, който се справя отлично и „брилянтно нокаутира нападателя”. За да завърши гаврата си по подобаващ начин, блогърът споделя, че за него това е едно от най – депресиращите филмчета и поради това ще го смени с видеоклип на куче, което играе салса.

Истината е, че видеоклипът от нападението над Доган се превърна в един от най – гледаните по целия свят и предизвика различни коментари. Голяма част от тях обаче са обидни за България и в тях чужденците откровено ни се присмиват. Въпросът е има ли наистина за какво?

Виж видеото с гаврата:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Американско шоу се изгаври с нападението над Доган (Видео)

 1. НИКО Отговор

  23.01.2013 в 15:35

  АМЕРИКАНСКА РАБОТА, НАЛИ ОТ ТЯХ СЕ УЧИМЕ НА ТИЯ УБИИСТВА. ДАНО ГИ ОТНЕСЕ НЯКОЙ ПОРОЙ.

 2. Соня Отговор

  29.01.2013 в 17:10

  БРАВО!!!

 3. Анонимчо Отговор

  16.02.2013 в 19:14

  Незнам дори откъде да започна…дотук ли стигна българският журнализъм днес? Да си измисля глупости и да пише сензационни заглавия за да има кой да чете безсмислените им рубрики(разбираемо е защо този ‘журналист’ е стигнал до това да пише тъпотии в интернет а не някоя работа в някой вестник).Очевидно авторът на тази бумащина отгоре си няма грам понятие от английски език и жалката му рубрика е плод на консервативното му застояло мозъче,което си няма понятие от нещо, наречено шега.Ако човек има и малка идея от английски език,ще разбере,че Рей се радва,че човекът не е пострадал и е НОРМАЛНО това видео да е депресиращо тъй като това е опит за убийство.Искам да кажа на всички такива ‘журналистчета’ спрете да се правите да много горди,бъдете малко разчупени,имайте чувство за хумор и не обиждайте другите народи,без да ги познавате защото сте изключително жалки и смешни и най-важното не търсете сензации там където ги няма.Аз видях едно забавно видео,където по никакъв начин не се каза нищо обидно за България.И за автора на това отгоре,бих искал да цитирам Рей:BALLS TO YOU!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *