Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Американският зет на Мира Радева излетя от Брадъра

Джере...Американският зет на Мира Радева – Джеред напусна снощи ВИП Брадър с най-малка зрителска подкрепа. Момчето беше много кротко и симпатично, но езиковата бариера си каза думата. Присъствието на американеца беше толкова безлично, че буквално беше невидим.  Той се сви кротко до своята Анна и почти не участваше в живота на къщата. И ако за неучастието му в скандалите езикът беше пречка, то за далекатното му безразличие за всичко което се случва вътре, езикът няма вина.

След като първо изхвърлиха любовника на Мира Радева, зрителите се прицелиха в зет й. Не може да се каже кой от двамата беше по-мълчалив и по-незабележим – Ивайло или Джеред. И двамата бяха влязли в предаването по заповед на жените си и двамата еднакво не се чувстваха на мястото си, защото извън всичко не са и випове. Ани и ДжерардНе малка роля за изгонването им изигра и Мира, която е толкова обсебваща и досадна, че по някакъв странен начин зрителите решиха да я накажат, като изгонят близките й и като й отнемат възможността да тича след тях като квачка след пиленцата си.  Мира видимо се разстрои, когато и вторият мъж под опеката й се изниза през вратата.

За ужас на съквартирантите тя не хукна да утешава разплаканата си дъщеря, а впери поглед в пространството с намръщено чело, сякаш да преизчисли стратегията си и да прецени шансовете си отсега нататък. Слуховете, че не е в добри отношения с Анна и че момичето е избягало чак в Америка от задушаващите й грижи явно ще се окажат верни.

Иначе зет й научи наизуст стихотворението „Аз съм българче“,   но приносът за това не беше неин, а на Стойко Сакалиев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *