Американски обичаи. Продават на търг прашките на Моника Люински

0

Моника ЛюинскиЛични вещи, книги, дрехи и бельо на прочулата се в цял свят  след секс скандала с американския президент Бил Клинтън стажантка в Белия дом – Моника Люински, ще се продават на търг.

39-годишната дама, която дълго пази роклята със семенната течност, оставена по нея от президента,  лично е подбрала всяка вещ, които смята да продаде. Началната цена на всеки артикул е 2500 долара. Сред вещите, които ще се продават в аукцион и ще бъдат  изложени на търга, има ризи (L и XL размер), блузки различни размери, прашки, бикини, книги, картини, както и традиционната за американците малка черна рокля, която замества официалното облекло в много случаи. втора употребаВещите ще бъдат продадени от известната  аукционна къща Nate D. Sanders. За да бъдат привлечени повече хора на търга, там  ще бъдат изложени и картички от Клинтън с лични послания към Моника, както и негови не много известни  снимки с личния му автограф, предназначени пак за тогавашната му стажантка и любовница.

Близки на Моника припомнят, че след като гръмна грандиозният скандал за връзката им, който едва не коства поста на Клинтън, стажантката  жена изпаднала в дълбока депресия и й трябвало много време, за да се възстанови. Причиаата да заведе дело срещу президента и да покаже критата дълго време рокля, с която му правела орален секс в кабинета била, че той я изоставил, а тя била влюбена в него и смятала, че Клинтън ще се разведе с Хилъри и ще се ожени за нея. Той пак се разведе с властната си съпруга, но не се върна при леко пълничкото момиче, а и намери други любовни утешения. Сега търгът се прави не само заради парите, но и зарязаната стажантка отново да припомни за себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ke3F4CKZ9wo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *