Американка спечели $ 3 милиона, след като съпругът й умря по време на секс

0
Дивият секс може да доведе до инфаркт

Американка спечели 3 милиона долара след края на уникално съдебно дело срещу личния лекар на съпругът й, който умрял по време на тройка със свой приятел и неизвестна красавица. В следствие на съдебния куриоз, жената и двете й деца ще бъдат осигурени до края на дните си.

Според американските медии, Уилям Мартинез починал през 2009 –а, на 31 годишна възраст. Смъртта обаче го застигнала не кога да е, а по време на див секс с цели трима участника – неизвестно младо момиче и негов приятел, който домъкнал девойката, за да се забавляват. Разгорещен до червено от страстите, Уилям получил инфаркт и само няколко минути по – късно се споминал.

Тройките крият неподозирани рискове

Около седмица преди това, похотливецът отишъл на лекар, защото изпитвал силни болки в сърдечната област. Докторът го прегледал и назначил още един преглед, на който трябвало на изследват сърцето му доста по – обстойно. Второто посещение при кардиолога трябвало да се състои в деня след смъртта на Мартинез.

Юристите на фамилията обаче се възползвали от факта, че лекарят не предупредил сладострастника, че не трябва да се натоварва физически, преди да му бъдат направени всички изследвания. Съпругата на покойния се заяла за това в съда и в крайна сметка спечелила делото. Магистратите преценили, че смъртта е причинена от високо кръвно налягане, което артериите не могли да издържат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SHn_yrWfGKI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *