Американка се бори за титлата Мис Пиги

0

32-годишна Сюзън Еман се е амбицирала да се стане най-дебелата жена в целия свят. Срокът е докато стане на 40 години. Тя правела експеримент дали е постижимо човек да тежи цял тон, без това да му пречи да живее пълноценно.

В момента Сюзън е само 300 кила, но всеки ден изяжда 20000 калории, за да постегне мечтата си. Двете й деца не са толкова амбициозни и не искат да вървят по пътя на майка си. Те си хапват в умерени количества, тренират и не се различават от връстниците си. Всяка седмица Сюзън прекарвала над 8 часа в супермаркета, за да избере най-подходящите и най-калорични храни за себе си и да си направи седмичното меню. Американката засега гони постижението на свой сънародник, който вече е 735 килограма. Сюзън споделя, че колкото повече пълнее, толкова по-добре се чувства и даже е станала по-секси. Много мъже я заглеждали по улицата и това вдигало самочувствието й.

За да издържи килограмите и да не се заседи, жената прави упражнения всеки ден и се разхожда. Тя имала собствен гимнастически салон и внимателно се подлагала на различни натоварвания. Децата й често канели съучениците си на гости да им покажат майка си, с което тя много се гордеела. Нейният личен лекар обаче не изпитва същия възторг и се опитва да я откаже от амбициозния план. Според него не може човек да увеличава теглото си безразборно и безотговорно и това да не се отрази на здравето му. Той мерел кръвното и пулса на пациентката си веднъж седмично и отделял специално внимание на сърцето й.

Гнус! Дебелак си кълчи сланините. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *