American Thinker: Джо Байдън срива света и унищожава Америка по-успешно и от Сатаната

0

Управлението на президента Байдън ще се запомни единствено с дългата поредица от престъпни решения и вреди на света и на американския народ. Това пише изданието American Thinker и обвинява Джо Байдън, че прави всичко възможно да унищожи Съединените щати.

Изданието поставя няколко ключови решения на администрацията на президента Джо Байдън, които водят до извода, че тя мисли на първо място за своето собствено облагодетелстване и едва след това за американския народ.

  • Първото оплакване срещу Байдън е, че е спрял изграждането на петролопровода Keystone XL. За една нощ хиляди квалифицирани работници останаха без средства, а страната остана без стратегически петролен резерв и с огромни цени на горивата.
  • Паническото изтегляне от Афганистан, което си беше чисто бягство, при което САЩ оставиха на талибаните модерно военно оборудване на стойност милиарди долари и военновъздушната база Баграм.
  • Войната в Украйна е последица от погрешното предположение, че Володимир Зеленски, напомпан със западни оръжия и милиарди долари, ще може да победи Руската федерация. В резултат на това Украйна загуби половин милион убити войници, 20 % от територията си и настоява за още милиарди долари помощ.
  • При Байдън ФБР и Министерството на правосъдието на САЩ се превърнаха в наказателни агенции. Преследването на бившия президент Доналд Тръмп и още една дузина консерватори и републиканци го доказва. В същото време движенията „Антифа“ и „Черните животи имат значение“ извършиха сериозни престъпления, но останаха ненаказани.
  • Дупките в южната граница позволяват на милиони нелегални емигранти от стотици държави да влизат свободно в САЩ. Миграцията се контролира от наркокартелите. И е неизбежно САЩ да се сдобият с аналози на Хамас и ИДИЛ на своя територия. Друг още по-страшен проблем е разпространението на наркотика фентанил, който вече взе живота на над 200 хил. американци.
  • По времето на Байдън в страната са влезли между 7 и 9 милиона души от чужди за американците култури. Близкият изток е вече в пламъци на ръба на пълномащабна регионална война, а САЩ не са в състояние да организират ефективна защита на своите бази в региона – в Сирия и Ирак.

Авторите на изданието отбелязват също, че корупцията на семейство Байдън е напълно доказана. Начинът, по който те Джо и синът му Хънтър Байдън търгуват с влияние срещу суми от Китай, Русия, Украйна и Румъния, е напълно изяснен и достатъчен, за да бъдат изправени на подсъдимата скамейка.

Администрацията на Байдън и кабинетът му са в най-добрия случай откровено некомпетентни и като цяло „Сатаната би им благодарил, защото проклетото семейство работи толкова добре, колкото би работил и той на тяхно място“, смятат авторите.

Струва си да припомним, че дългът на САЩ вече мина колосалната сума от 32 трилиона долара, а Байдън иска още 100 милиарда долара за Украйна, както и за Израел и Тайван“. В същото време в САЩ все повече хора се борят за оцеляване.

На всичкото отгоре администрацията на Байдън подкрепя расизма извън страната, преследването на християни и (както и самият Джо) постоянно изопачава фактите, въпреки че лъжите на Байдън лесно могат да бъдат проверени.

„По същество той доведе Съединените щати до дъното и постави света на ръба на нова световна война„, обобщават журналистите от изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *