Ало, Нова тв, оправете си програмата!

3

новаТова е най-честият призив на зрителите на Нова телевизия, който се появява в коментарите под предаванията след 20 часа. Има една необходима етика в медиите, която би трябвало да се спазва. Например щом цената на един вестник е  50 стотинки, човек отива с нагласата, че ще даде толкова пари, за да си го купи.

И докато вестниците по-рядко менят цената си, то телевизиите си играят не със седмичната, а с дневната си програма непрекъснато. Една програма е затова дадена по часове, за да се спазва. В Нова тв обаче тя стана пожелателна, а не задължителна. Примери много. По така наречената програма „Господари на ефира“ започват в 23 часа. Да, ама не! Ваня и аз съм диабетикТова предаване никога не може да започне в уречения час поне през последния месец, защото в риалити форматите си правят каквото си искат.

Ники Кънчев например никога не може да се вмести в двата часа, отредени му за лайф във ВИП Брадър. Колкото и да се старае, или ще му се падне пиян коментатор, или номинациите ще зациклят, или някой няма да е изчислил колко време траят видиата. И часът става около 23, но непременно след 23.

Като капак се прибави и Х фактор. Не могат да го изчислят ли, що ли, но той пък свършва в 23,30 при обявено 23 часа. На снощните елиминации например работата се закучи до 23,25, понеже първо водещите си бяха забравили сценария, после пък тръгнаха реклами, после взеха да бавят театрално кой  продължава, кой не…А между Брадъра и Фактора пък тръгна трето риалити с истински истории, което също не завърши навреме. Толкова ли им е трудно на Нова да бъдат честни към зрителите си, които и без това заради политиката на телевизията вече не са чак толкова много?

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/_CA9VR7Sm20

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. След като те не си уважават зрителите, зрителите трябва да ги отсвирят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *