Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алкохолизираните майки раждат глупави деца

Бременните не трябва да пият и пушат

Според данни от последното проучване за влиянието на алкохола

Консумацията дори и на минимални количества алкохол по време на бременност, като една единствена чаша вино например, може сериозно да увреди интелектуалното развитие на бебето. Това издадоха група учени от САЩ, след края на проучване по темата. Задължително при употреба на спиртни напитки има поражения върху коефициента на интелигентност, въпросът е колко големи ще бъдат те.

До изводите професорите стигнали, след като прегледали тестове за интелигентност на повече от четири хиляди деца. После те сравнили данните за съответната майка на всеки малчуган, в които тя е споделила дали, как и колко алкохол е приемала по време износването на плода.

Щастливо бебе

След като обработили информацията станало ясно, че дори и умерения прием на спирт, сериозно уврежда интелектуалните способности на новороденото. При всяко отделно хлапе ефектът бил с различна сила, но съществувал. Специалистите са категорични, че това е още един сериозен довод да се откаже тотално алкохола от бъдещите и млади майки – кърмачки.

Естествено, алкохолът не е единственият фактор оказващ влияние върху интелигентността. Други важни условия да е бебето умно са образованието и нивото на самите родители, възрастта, двигателната им активност и така нататък. Пиенето обаче е сред основните показатели, за които вече е доказано, че правят големи бели.

Виж какви са последствията от цигарите при бременност:

http://www.youtube.com/watch?v=IYPLMOdp75s

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *