Алкохолът развел Жени и Тачо, не любовницата

0

Жени Калканджиева сватбаАлкохолът “удави” непоправимо брака на Жени Калканджиева с 11 години по-младия й съпруг, твърдят техни приятели.

Любовницата Зорница била само последната капка, която преляла чашата. Близки на семейството са наблюдавали метаморфозата на скромното и усмихнато момче, което накрая се превърнало в грандоман и алкохолик. Голяма грешка направи Жени като се омъжи за толкова малко момче, твърдят те. Още по-голяма беше грешката, че не се опита да го превърне в мъж, а започна да го гледа като свое дете. Тя има достатъчно връзки, можеше да му намери работа, можеше да го накара да завърти малък бизнес, или да го вземе при себе си. Изобщо да го накара да се чувства отговорен и глава на семейство.

Вместо това главата си остана тя и започна да задоволява капризите му.  Жени Калканджиева семействоПревърна го в свой домашен любимец, в човек, на когото никога нищо не се отказва и това повлия на характера му. Той попадна изкуствено в среда, в която не беше стъпвал. На коктейли не познаваше хората и се усамотяваше  край бара, за да има с какво да се занимава. Постепенно този бар започна да го привлича като магнит и на светски събития се запътваше направо там. Не можеше да се впише във висшето общество и компенсираше това с алкохол. Жени също пие, но знае мярката. Купонясва, но знае как да го направи. А Тачо често е ставал за резил и тя го изнасяше буквално от залата и го  натоварваше на такси, за да не я излага, твърдят хората около тях.

Негови приятели също разказват, че от година с Тачо станала някаква странна промяна. Той си вирел носа, наричал ги плебеи, от усмихнат и сърдечен младеж се превърнал в надуто конте, което се правело, че не ги познава.  Мъжът на Жени не направил нищо и да си потърси работа сам, да се образова, да си намери мястото в живота. Той разчитал за всичко на нея, а тя го глезела, защото го обичала. По-добре да се разделят сега. Той беше и нагъл, забиваше любовници под носа й. На нея й трябва истински мъж, а не дете, а мъката си ще я преживее. Не е лесно нещо разводът, разказват приятелите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6KhILMbvcSM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *