Алисия заживя в дома на Ники Михайлов

0
Алисия и Ники Михайлов

Къде на шега, къде на майтап, но Алисия и Ники Михайлов май наистина вече планират сватба. След като бяха женени и развеждани от медиите през цялото изминало лято, двамата млади влюбени най – после наистина заживяха заедно и като истинско семейство.

Колежки на Алисия разкриват, че през последните седмици певицата все по – често следвала Ники неотлъчно, където и да отиде. Дори ходела с него в Холандия, когато там го призовавали служебните му задължения. В страната на лалетата никой не ги притеснявал и можели съвсем спокойно да метат улиците, хванати под ръка.

Ники Михайлов и Алисия

Друг интересен факт е, че Михайлов – младши нямал нищо против присъствието на сина на Алисия – Валери. Детето на неговия враг № 1 Валери Божинов било добре дошло и малкият дори вече си имал обзаведена детска стая. Ники дотолкова бил свикнал с неговото присъствие, че вече го чувствал като свое момченце.

Валерко пък отговарял с послушание и добро настроение, като дори редовно подпитвал майка си и нейния приятел, кога ще му подарят още едно бебе. Той често разказвал за сестричката си, която татко му получи от новата си невяста Николета Лозанова. Момченцето нямало нищо против да се роди още едно малко човече, но предпочитал то да е момче като него, за да си играят като порасне.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KDKlJjudbyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *