Алисия заби бивше гадже на Венета Райкова!

3

Алисия върти  любов с неопитния младеж

Алисия
Алисия

Твърде бързо Алисия забрави тригодишната любов с преподобния Ники Михайлов и броени дни след официалната им раздяла се хвърли в обятията на друг! За едни добро, за други зло, но певицата доказа, че никой няма право да я прави на балама и да изневерява.

Стефан Сечков
Стефан Сечков

Потресени от развръзката на любовната драма очевидци разкриха, че новият любовник на Алисия също не е случаен. Той е продуцентът на „Мис България” Стефан, който е и брат на Вили Сечкова. В момента изпълнителката на „Ара” и новият ѝ партньор изживяват бурен романс на Слънчев бряг.

Разбрали, че ситуацията е разконспирирана, двамата побързаха да излязат с официално изявление пред медиите, че в твърденията за тяхната близост няма абсолютно нищо вярно. Очевидците обаче са категорични, че за грешка и дума не може да става, тъй като двамата са нощували в една хотелска стая.

За Стефан Сечков не се знае кой знае колко. Отдавна известен факт е, че преди години имаше връзка с неукротимата Венета Райкова. Краткият им романс навремето взриви жълтите хроники, но колкото бързо се разгоря, толкова бързо изстина.

Припомняме, че Алисия изрита Ники Михайлов, след като го хвана да ѝ слага рога с анонимна дама. Певицата беше потресена от нехайството на своя любим и не му остави шанс да се обяснява. Заради многото публикации, бившата вече двойка дори разпрати отворено писмо до медиите, в което Малката Перука обяснява каква е истинската история.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Не ви ли е срам бе, майка ви да еба скапани лъжливи боклуци, да пишете измислици и да лъжете хората…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *